Nieuws

Lotus Leerboek Addendum

Aanvullend op de 27e druk van het Lotus leerboek is een addendum verschenen over 

  • Eikenprocessierups
  • Kwallensteek
  • Hersenvliesontsteking

Met deze link kom je bij de tekst.

Cursus Lotus Instructeur

Er is nog geen nieuwe cursus Lotus Instructeur gepland.

Heeft u wel interesse? Stuur uw gegevens naar 

Oranje Kruis boekje 27e druk

In onderstaande documenten vind je meer over de 27e druk van het Oranje Kruis Boekje

Met ingang van 1 september 2017 worden de examens voor het Diploma Eerste Hulp volgens de vernieuwde richtlijnen afgenomen. In dit document vind je de exameneisen.

De Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp 2016 vormen de basis van de 27e druk van Het Ornje Kruis Boekje. De eerstehulphandelingen zijn gericht op de meerwaarde voor het slachtoffer. Handelingen waarvan de meerwaarde niet wetenschappelijk onderbouwd is, worden vermeden. Dit betekent dat een aantal handelingen uit de 27e druk is verdwenen of aangepast.In dit document de verschillen tussen de 26e en 27e druk.

Healthbook: het complete overzicht

Healthbook is een gezondheids-app die onder andere je hartslag, slaapritme en je activiteiten bijhoudt, alsmede je bloeddruk en bloedsuikerspiegel. Daarnaast kan Healthbook je voeding, ademhaling, je gewicht en de hoeveelheid zuurstof in de lucht in de gaten houden. De interface doet denken aan een kaartenbak: elke functie wordt – net zoals het geval bij Passbook – gerepresenteerd door een kaart. Daarbij is het tevens is het mogelijk om een kaart voor noodgevallen in te vullen, met daarin je naam, bloedgroep en de medicatie die je gebruikt.

Meer artikelen...

  1. Help met de HELP! app

Deel met uw contacten